Post by raylatsdyleta on Feb 17, 2022 7:13:00 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wrestling Revolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wrestling Revolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieograniczone hackowanie klejnotów ▞▞▞
▞▞▞ Wrestling Revolution 2022 version ▞▞▞
Super gra ale gdybyście dodali, aby nazwać nazwę z wwe ekstra
Wrestling Revolution Esportes dmb
Fajna gra tylko szkoda że nie ma hal jak na przykład hel w cel
🐕🐩🐶🐈🐀🐭🐱🐁🐤🐑🐤🐮🐤🐃🐃🐄🐏🐏🐤🐏🐤🐤🐱🐤🐰🐤🐑🐤🐤🐔🐁🐗🐤🐗🐃🐮🐃🐴🐃🐃🌰🌰🍒🌴🍉🍅🍊🍅🍊🍱. 🍢🍚🍙🍊🍎🍊🍇🍍🍍🍉🍍🍉🌋🌋🌆🌋🌊🌏🌄🌏🌎🌍🌎🌍🌕🌐🌆🌖🌒🌑🌑🌛🌛🌝❄🌝🌞🌜☁☔☔🌾☁🌿🌼☀🌼☀🌼☀. 🌼☀💧🌼☀🌼🌼💧🌼🌼🌿🌂.
Kiedyś ta gra była fajna po prostu dlatego, że można było zanurzyć własną postać w świecie pełnym innych, co uczyniło tę grę inną i nadało jej wyjątkowego charakteru. Teraz, gdy go zabrał, gra wydaje się bardzo nijaka i jak każda inna gra wrestlingowa. Odmawiam grania w to, dopóki to nie zostanie naprawione. Wtedy była to fajna gra, ale teraz jest to zwykła aplikacja w sklepie z aplikacjami
Gra jest świetna i jestem bardzo wielkim fanem Mata Dickie, ale jedynym problemem, jaki mam, jest to, dlaczego wiesz, że płacisz tylko po to, aby dostać się na wystawę i to prawie jedyna rzecz, której chcę za darmo, poza karierą i karierą rezerwacji, ale poza tym że lubię tę grę, a kreatywność jest niesamowita.
Gra jest dobra, ale daję 1 gwiazdkę, dopóki nie dodasz stworzenia postaci z powrotem za darmo. Bez tego nie ma sensu grać i jest zrujnowane.
Dziwnów
Wrestling revolution 3D na iOS (iPhone, iPad) - Anderbot
To bardzo dobra gra dwa problemy pierwszy przestarzały drugi boli mnie głowa
Ta gra jest taka fajna, ale ta gra jest grafiką nie tak fajną, ale czy ta gra jest tak fajna, czy możesz ją stworzyć w nowych wrestlerach, takich jak Roman Reigns Undertaker itp.
Jak byście zrobili postacie podobne do gry wwe.
Ta gra jest tak dobra, ale musisz otworzyć wszystkie składy i postacie, abyśmy mogli zacząć z dowolnym graczem, którego chcemy
Ta gra musi zostać dodana z większą liczbą składów, jest to świetna gra do grania, a także nowe tytuły
Gram w tę grę od 3-4 lat, a mimo to gra jest niesamowita, ta wersja 2D jest wciąż lepsza niż wersja 3D o tej samej nazwie, grafika jest dobra dla wersji 2D, sterowanie jest świetne, możesz dostosować swoją charakter,zmień jego ruchy,dokończ wszystko
Ehh.. fajna i tyle ;p
Ta gra jest niesamowita, możemy edytować postacie, możemy być bukmacherami, ale zgadnij, dlaczego dałem tej grze 2 gwiazdki, ponieważ 1 po jednym meczu pojawiły się dwie reklamy, że naprawdę nienawidzę 2 niezależnie od tego, co mówi bukmacher, musimy to zrobić tylko i możemy”. t edytuj postacie również po tym, jak booker nie zgadza się słuchać naszych rzeczy, które mnie rozczarowały, dlatego dałem grę 2 gwiazdki jest najlepsza, ale tego problemu nikt nie może wziąć
Capitol Revolution: The Rise of the McMahon Wrestling Empire
Gram w tę grę od 4 lat i ani razu nie znudziła mi się, ale chciałbym zaktualizować grę, jak nowe fundamenty wrestlingu i graczy również o wiele więcej. Gry Mc Dickie wykonują świetną robotę, tworząc takie gry, ponieważ pozwalają ci dokonywać własnych wyborów, a gra idzie tak, jak w nią grasz. Proszę, kontynuujcie dobrą pracę i prosimy, że w przyszłości będziemy zachwyceni nowymi wydaniami gier 2D
Wrestling Revolution ورزشی abza
WWE 2K Royal Rumble 2020 - Wrestling Revolution 2 ...
Podoba mi się to, że po prostu nie możesz stworzyć własnej postaci
To dobra gra, ale myślę, że napotkałem błąd, który nie pozwala na wzrost mojej popularności, pomóż mi to naprawić
Okej ale może być lepsza
Ta gra jest okropna. Ogólnie rzecz biorąc, ta gra rzuca w twoją twarz sumy co dziesięć sekund. Jeśli tak bardzo zranisz swoją postać lub przegrasz mecz, twoja popularność spada do zera. Jeśli zranisz swoją postać, wszystko, co robisz, to leżeć na ziemi, dopóki nie przegrasz zbyt wielu meczów i przegrasz grę, ponieważ skończą ci się pieniądze. Co za strata czasu.
Okropne... rok temu gra była przyjemna, ale teraz, kiedy spróbowałem, nie pozwoliłem mi wybrać ruchów. A co gorsza, kiedy robiłem dostosowywanie przez wiele godzin, kiedy po prostu wchodzę w atak, nie pozwala mi to dotknąć, więc kończy się to marnowaniem mojego czasu. Napraw to proszę. Gra ma potencjał, ale teraz uważam ją za okropną.
Ta gra to ŚMIECI nic nie działa Dostaję trafienie, gdy jestem nieprzytomny, a jeśli mój przeciwnik ma zero zdrowia i go powalę, mogą łatwo uciec również, gdy UR prawie pełne zdrowie, a twój przeciwnik cię powali, a sędzia liczy, że NIE MOŻESZ UCIEKAĆ jak co to za gra ŚMIECI
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games Acción hke
Dlatego że gra sie troche tnie i sa ciężar niedopelnienia
ta gra jest zła, a sterowanie jest tak mylące, że nie możesz walczyć z nikim tylko z ref, którego znam na zdjęciach, jest napisane, że walczysz z innymi ludźmi i jest online, ale nie ma online, ta gra nie jest nawet zabawna, jest taka stara, nie lubię tę grę
To najlepsza gra, ale dziewczyny i dziewczyny nie lub wiele dziewczyn tam jest..
Tylko wersja angielska, językowa
Super
Już 10-11 lipca odbędą się DNI OTWARTE PTW, w ramach których ugościmy w ringu chętnych adeptów i adeptki naszej ukochanej dyscypliny. Zgłoś się już dziś!
Dobrze
Dam materiał 3 gwiazdki, ponieważ za każdym razem, gdy wchodzę na ring i jezioro moje wejście, widzę sędziego mówiącego bzdury, proszę znajdź najlepszy sposób, aby to naprawić.
Xd
Wrestling Revolution Sportgames dvw
Spoko
Nie wiem dlaczego, ale uważam, że ta gra jest... przezabawna! Gra ma każdą broń, jaką możesz sobie wyobrazić, a także możesz dostosować swoją postać! Spraw, by był wysoki, niski, gruby, chudy, zielony, a im więcej trenujesz, tym silniejszy będziesz. Kocham tę gre
Nawed fajna
Ta gra jest do dupy ,wyłącza się!!!😢
Lubię tę grę, ale nienawidzę, gdy ci bukmacherzy zmuszają cię do czegoś, ale nie ma potrzeby tego zmieniać. Może być tak, jak zawsze, gdy chce wymusić, możesz walczyć, a jeśli szef wygra, możesz zrobić, co chce
l TITANTRON WRZ l - Sheamus - ВКонтакте
Bardzo dobra gra
Wrestling Revolution 2D 2021 Update - YouTube
Uwielbiałem tę grę, ale od nowych aktualizacji przestała pozwalać użytkownikowi na zmianę charakteru, więc 1 gwiazdka.
1 aplikacja jest dobra, ale trzeba wprowadzić zmiany, takie jak grafika, nawet wrestlingowa rewolucja 3d ma złą grafikę 2 pewnego dnia biłem tego gościa w grze i nie miał on życia, ale nagle facet wstał i dał mi 1 cios i czuję, że rzucam stołem i zostałem wyeliminowany, proszę, nie czuj się źle, ale musisz zaktualizować aplikację zarówno rewolucję zapaśniczą, jak i 3d
Ta gra nie jest tak jak 3d lepsze jest 3d co nie
Gupie bo niema klawisze:-(
Najlepsza gra, w jaką kiedykolwiek grałem, to btw dla „HATERS”, dobrze, że musisz zapłacić, aby dostosować swoją postać, która faktycznie chce ją dostosować, jeśli nikt jej nie widzi i nie musisz płacić, aby cieszyć się tym pięknym doświadczeniem .
Jest naprawde ok. Jednak jest coś do czego pewnie wiele osób się przyczepi, GRAFIKA. Głupie jest również to, że gra ta jest 2D. Ale poza tym rozgrywka jest super i na początku dziwiłem się, że taka fajna gra jest za darmo w SKLEP PLAY. Nie dałem 5 gwiazdek za grafike
Ja w pierwszej walce zabiłem gościa w drugiej walce
Starsza wersja gry była lepsza, ponieważ możesz stworzyć własną postać. Nie mogę już nawet stworzyć kobiecej postaci w grze. Nie gram jako facet. Wróć do starszej wersji. Będziesz tracił fanów.