(Android/iOS) Mr. Meat: Horror Escape Room cheat code αύξηση κρυστάλλους
Feb 16, 2022 21:04:56 GMT 5
Post by diatorgebumi on Feb 16, 2022 21:04:56 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr. Meat: Horror Escape Room ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr. Meat: Horror Escape Room IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code αύξηση κρυστάλλους ▞▞▞
▞▞▞ Mr. Meat: Horror Escape Room 2022 version ▞▞▞
Δεν προσπαθώ να είμαι κακός, αλλά όταν ήμουν σε κατάσταση λειτουργίας που δεν μπορεί να με δει, δεν μπορώ καν να παίξω το παιχνίδι, δεν μπορείτε τώρα πόσα πρόσθετα πέρα από αυτό είναι εκπληκτικό, αλλά απλώς αλλάξτε το εντάξει, σας λέω απλώς για να σας δώσω συμβουλέψου εντάξει
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά στο βαθύτερο και στο υπουργικό συμβούλιο έχουν 1 ή 2 πράγματα που βρήκαμε σε ολόκληρο το παιχνίδι
Mr. Meat: Horror Escape Room Παιχνίδια arcade xxe
Το βαθμολογώ με 3/5 γιατί είναι υπέροχο, αλλά παρακαλώ προσθέστε μια λειτουργία φαντασμάτων γιατί είναι τόσο δύσκολο να παίξετε
Χάλια σκατα το έχουν βαρεθεί όλοι αν είχε μηδέν αστεράκια θα έβαζα μηδέν εκτός αν βγάλουν το MR. Meat 2 και, θα βάλω 5 στερια
Mr Meat: Horror Escape Room Arkadne igre zylw
μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι! το παίζω κάθε μέρα. Έχω ήδη νικήσει όλες τις δυσκολίες και τα τελειώματα. Έχω μία πρόταση. θα πρέπει να προσθέσετε ένα νέο δωμάτιο, ένα νέο τέλος, έναν νέο χαρακτήρα και ένα νέο δροσερό όπλο που σκοτώνει τον Mr. Meat για 200 δευτερόλεπτα! τι πιστεύετε για αυτή την ιδέα;
Mr. Meat Horror Escape Room アーケード tryl
Διαφημίσεις μεταξύ παιχνιδιών τρόμου, βελτιώστε τις διαφημίσεις, ώστε ο χρήστης να παίξει το παιχνίδι χωρίς κανένα πρόβλημα
Πάρα πολύ πολλές διαφημίσεις αυτό είναι ενοχλητικό κάπως plsssss αφαιρέστε τιςmm plssssssss ή κάντε τις λιγότερο όπως μετά από 8 ή 17 λεπτά αργότερα. Ή 7-18 λεπτά;;;; Plss doo themmm lesssss
Μακάρι οι άνθρωποι που έφτιαξαν αυτό το παιχνίδι να το είχαν αξιολογήσει. Κουρασμένος από τις ηλίθιες προσθέτει μετά από κάθε μικρή κίνηση. Και το γουρούνι \ γουρούνι είναι ενοχλητικό
εξαιρετικό παιχνίδι 🔥🔥
Είναι μια βλακεία.Κάθεσε έξω στο σπίτι και δεν ξέρεις πως νά μπεις
Αυτό το παιχνίδι είναι ο Justin σε λειτουργία φάντασμα όποτε παίζετε τη λειτουργία Ghost δεν προσθέτατε ότι πηγαίνει τόσο γρήγορα και δεν μπορείτε να παραλείψετε ούτε το 2% παιχνίδι 98% διαφημίσεις όχι άλλα πράγματα μόνο διαφημίσεις
Παΐδικ αυτό το παιχνίδι είναι και στην πραγματικότητα ένας άνθρωπος που έτρωγε το κρέας των ανθρώπων γα άστιο και πλάκα ένα το 2017 των ανακαλυψών η αστειονομία σε ένα σπίτι στο δάσος πεθάμενω από πολύ ανθρωπινό κρέας.
Το παιχνίδι από μόνο του δεν είναι κακό. Απλώς δεν βλέπω το νόημα να έχω τα αγγλικά ως κύρια γλώσσα και μετά να έχω το μεγαλύτερο μέρος του κειμένου, υποδείξεις κ.λπ. στα ισπανικά. Ή τι είδους γλώσσα είναι αυτή.
Καλό και τρομακτικό ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που δεν παίζω ποτέ στη ζωή μου είναι σαν τη γιαγιά, οπότε νομίζω ότι μου άρεσε αυτό το παιχνίδι γιατί ήταν φοβερό και ανατριχιαστικό και για να μάθω την ιστορία του mr meat man μου θυμίζει το baldi.
Καλό είναι αλλά λίγο δισκώλο και λίγο τρομακτικό αλλά είναι τέλειο
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ κακό που βαθμολογώ τα παιχνίδια για τη ζωή και αυτό είναι ένα από τα χειρότερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ. Όταν παίζεις σε λειτουργία φαντασμάτων, λαμβάνεις μια προσθήκη κάθε 5 λεπτά, τότε όταν παίζεις κανονικά δεν μπορείς να μπεις στο σπίτι χωρίς να έρθει να σε πάρει και μετά πρέπει να σκοτωθείς για να περάσεις από το αγρόκτημα. έτσι λέγοντας το Δίνω στο παιχνίδι A BIG FAT 1 STAR
Πολύ καλό
Εντάξει λοιπόν οι διαφημίσεις δεν είναι χαφε αλλά...έπρεπε να διαγράψω και να ξανακατεβάσω μόνο για να πυροβολήσω την πόρτα και το χειρότερο είναι ότι υστερεί τόσο πολύ!
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Αλλά οι διαφημίσεις είναι μεγάλο πρόβλημα σε αυτό το παιχνίδι. Συγγνώμη μόνο τριών αστέρων
Είναι κάποιος άλλος πραγματικά ενοχλημένος επειδή έχει κολλήσει στην ΑΡΧΗ γιατί ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΟΓΙΟ fricking; Ή μήπως είμαι μόνο εγώ; Επειδή δεν μπορώ να φτάσω πουθενά σε αυτό το παιχνίδι γιατί δεν σας λέει ΠΩΣ να χρησιμοποιήσετε το όπλο, λέει απλώς να το ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ. Παρακαλώ βοηθήστε?
Πολύ καθυστερημένο και μόνο 2 νέα πράγματα😭😭 ενημερώστε περισσότερα γιατί αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό
Mr Meat: Horror Escape Room Arkaadmängud dcil
Ήταν καταπληκτικό και εδώ είναι οι νέες ιδέες μου για ενημέρωση: ο Mr Meat θα πρέπει να έχει μια παράφρονη λειτουργία: τρέχει, η πόρτα έχει 10 κλειδαριές, τα νέα όπλα μπορούν να είναι αιχμηρά και το άλλο όπλο θα μπορούσε να είναι δηλητηριώδες όπλο, και η τελευταία ιδέα είναι να φτιάξεις ένα νέο παιχνίδι! Παρεμπιπτόντως, η ομάδα Keplerians είστε οι καλύτεροι στα παιχνίδια τρόμου. (Παρακαλώ χρησιμοποιήστε τις ιδέες μου!!) και όταν τις χρησιμοποιείτε, μπορείτε να πείτε ότι έφτιαξα αυτές τις ιδέες στο παιχνίδι; Σας παρακαλώ και σας ευχαριστούμε Keplerians Team. (Για άλλη μια φορά, εσείς είστε η πραγματική δουλειά στη δημιουργία παιχνιδιών τρόμου.
Είναι χάλια γιατί έχει χάλια γραφικά και δεν μπορείς να τρέξεις
Αυτό το παιχνίδι dasent δουλεύει στο τηλέφωνο Ήμουν ενθουσιασμένος που θα το παίξω όταν τελείωσε να το κατεβάσω όταν προσπάθησα να παίξω δεν ξεκινά, θα ήθελα αν μπορούσε το παιχνίδι σε οποιοδήποτε τηλέφωνο
Καταπληκτικό παιχνίδι, αλλά ο mr meat δεν είναι σαν ζόμπι, γι' αυτό ενημερώστε το και κάντε τον καλύτερο και φτιάξτε μια νέα τοποθεσία γι' αυτό δίνω 3 αστέρια για παιχνίδι 🙂🙂
Τι κάνεις εσύ ένα από τα κοντά σου από το Σάββατο το βράδυ της Παρασκευής Κυριακής και να το μην κάνεις κλικ στο εδώ και πολλά για και να κάνεις μην το είναι σύντομο χρονικό διάστημα που θα σου και παρακαλώ για την καλύτερη καλύτερη χρήση των του και του χρήστη και που τον κάνει το απόγευμα θα είμαι εκεί για να το κάνετε μην κάνετε μην είναι ο κόσμος και να μην είναι ότι δεν έχετε πρόβλημα κατεβάσετε είναι
Keplerians Μου αρέσει πολύ ο mr meat πρώτα έπαιξα σε λειτουργία ghost έσωσα το κορίτσι και έσωσα τη Rebecca και συνέλαβα τον mr meat μετά έπαιξα σε easy mode για να σώσω το κορίτσι και τελικά έσωσα την amelika clark γι' αυτό δίνω αυτό το παιχνίδι σε 5 αστέρια 🙏🙏 και προσπαθήστε να συλλάβετε τον κύριο κρέας και να σώσετε τη Ρεβέκκα σε λειτουργία φάντασμα και θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και μερικές φορές έρχεται και διαφήμιση, οπότε παρακαλώ διορθώστε επίσης🙏🙏 και θέλω επίσης να μάθω γιατί έγινε κατά συρροή δολοφόνος και άρχισε να σκοτώνει για να δοκιμάσει περισσότερα ανθρώπινο αίμα
Καλό παιχνίδι αλλά με ενοχλούν οι διαφημίσεις
Σκατά θα κάνω εμετό και μόνο που τον βλέπω 🤢🤮
Πολύς χρόνος που έχει σπαταλήσει αυτό το παιχνίδι με τις ηλίθιες διαφημίσεις, την ανόητη οθόνη φόρτωσης και τα σφάλματα για μένα = 7-8 ώρες από τη ζωή μου. Αυτό το παιχνίδι είναι τεχνικά μια δωρεάν εφαρμογή διαφημίσεων όπου το μόνο που κάνετε είναι να παρακολουθείτε διαφημίσεις. Κάθε φορά που προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι σε γραφικά LOW ή HIGH, απλώς απενεργοποιείται όταν πυροβολώ το παράθυρο ή μόλις βγαίνω από το αυτοκίνητό μου.
Κακό παιχνίδι, τα γραφικά του είναι πολύ άσχημα. Νομίζω ότι πρέπει να δουλέψετε περισσότερο στα χέρια όταν κρατάμε ένα αντικείμενο που κρατά το χέρι σαν άγαλμα, επομένως αυτού του είδους τα κοινά πράγματα είναι λάθος, αλλά έδωσα σε αυτό το παιχνίδι 1 αστέρι εντάξει καλό παιχνίδι, αλλά χρειάζεται καλύτερη βελτίωση
Αγαπήστε το παιχνίδι! Γρήγορη συμβουλή όμως!! Αν θέλετε να παίξετε χωρίς πρόσθετα, παίξτε εκτός σύνδεσης μετά από όλα αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό
Φοβερο!
Τελειο παιχνιδι ειναι και πολυ αστειο οταν το τερματιζεις γιατι οταν διχνει πως πηρες το κοριτσι ο mr meat βγαζει τη γλωσα και κανει μπεααααα 😂🤣😂🤣😂🤣😂 να το κατευθεις
Το πολύ χειρότερο παιχνίδι ποτέ μην παίξεις αυτό το παιχνίδι ποτέ δεν ξέρεις πώς να μπεις στο σπίτι και να έχεις την ευκαιρία να δεις οτιδήποτε
Last Pirate: Survival Island Adventure Sarguzasht fsvi
Τέλειο ΕΙΝΑΙ
Είναι πολύ τρομακτικοο(^o^)^_^
Καλό αλλά όχι το καλύτερο Μπορεί να βελτιωθεί με πολλαπλό τέλος στο παιχνίδι της γιαγιάς
Μαλάκια 1 ώρα έκανα να τω τερματισό και ήτανε εξασκίσι Μιν το κατεβάσετε ποτέ.
Den to exw paiksei apla thelw na pw kati stin kids likant pou leei aidia aima MORI katevazeis na paikseis ena horror paixnidh esu ti les na exi to blepeis kai ston titlo oti leei horor ti to katevazeis to gamidi 🤦
Πώς να ανοίξετε την πόρτα στο πρώτο επίπεδο. Ξέρω ότι πρέπει να πυροβολήσω το πόμολο της πόρτας, αλλά δεν υπάρχει επιλογή να το πυροβολήσω. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος για το παιχνίδι αλλά μου κατέστρεψε τον ενθουσιασμό 😒. Παρακαλώ δώστε απάντηση.
ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ και ο Mr. Meat σας βρήκε εύκολα και είναι πολύ δύσκολο ακόμα και σε εύκολο επίπεδο και η λειτουργία ghost έχει διαφημίσεις κάθε 5 δευτερόλεπτα κυριολεκτικά κανένα ψέμα, και οι διαφημίσεις ήταν ακατάλληλες για παιδιά, επομένως βαθμολογώ αυτό το παιχνίδι με 2 αστέρια που δεν συνιστάται.